Audi a lansat noua generatie A5 Cabrio

Audi a lansat noua generatie A5 Cabrio

Au trecut doar cateva luni de la prezentarea lui Audi A5 Coupe si doar cateva saptamani de la debutul lui A5 Sportback. Acum, Audi a publicat primele poze si primele informatii cu privire la noul A5 Cabrio.

Modelul german pastreaza solutia cu acoperis din panza. Aceasta coboara in 15 secunde si poate fi ridicata in 18 secunde pana la viteze de maxim 50 km/h. Noul Audi A5 Cabrio are o lungime mai mare cu 47 de mm, iar ampatamentul a crescut si el cu 14 mm, masurand acum 2765 de milimetri. In aceste conditii, spatiul pentru pasageri s-a imbunatatit considerabil.

La interior, lucrurile sunt foarte clare pentru ca A5 Cabrio preia toate elementele pe care pana acum le regaseam pe versiunea coupe. Instrumentarul de bord clasic a fost inlocuit de celebrul ecran de 12,3 inchi, iar sistemul de infotainment are un ecran de 8,3 inchi. Android Auto si Apple CarPlay sunt posibilitatile de conectare a telefonului mobil.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Totodata, Audi a venit si cu versiunea S5 Cabrio. Aceasta foloseste motorul de 3,0 litri de 354 de cai putere. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 5,1 secunde gratie cutiei automate cu opt viteze si a sistemului de tractiune integrala.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?