Audi a lansat noul Q3 Sportback

Audi a lansat noul Q3 Sportback

Audi a publicat primele imagini si detalii cu noul Q3 Sportback. Este primul SUV coupe de clasa compacta lansat de constructorul german si preia liniile generale ale lui Q3, insa introduce in limbajul de design si o multime de elemente pe care le-am admirat pana acum pe Q8.

Astfel, Q3 Sportback mizeaza pe un plafon plonjat pe o grila frontala si mai agresiva si pe o prezenta generala orientata catre sportivitate. Interiorul a fost preluat in totalitate de pe Q3, ceea ce inseamna ca vom gasi o multime de ecrane si sisteme de siguranta si asistenta.

In momentul lansarii, gama de motorizari va fi inclusa din un motor pe benzina de 2.0 litri de 230 de cai putere si doua versiuni ale motorului diesel de 2.0 litri. In acest caz, clientii vor putea comanda fie varianta de 150 de cai, fie pe cea de 190 de cai putere. Atat motorul pe benzina, cat si cel diesel in varianta de top vin cu o cutie automata cu sapte trepte si un sistem de tractiune integrala.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ulterior, in gama lui Q3 Sportback va fi introdus si un motor pe benzina de 1.5 litri care ofera 150 de cai putere. Acesta va dispune de un sistem mild-hybrid la 12V, o premiera pentru gama de SUV-uri a constructorului german.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?