Audi a lansat noul SUV coupe Q8

Audi a lansat noul SUV coupe Q8

Audi a prezentat noul Q8. SUV-ul coupe vine sa se dueleze cu Mercedes-Benz GLE Coupe si BMW X6 si are toate atuurile sa faca o figura frumoasa pe piata.

Pentru inceput, va anuntam ca noul Audi Q8 masoara 4.99 metri lungime si are un ampatament de circa 3 metri. Volumul portbagajului ajunge la 605 litri, iar prin rabatarea banchetelor din spate se poate ajunge si la 1.755 de litri.

Noul Audi Q8 va fi oferit standard cu un sistem de tractiune integrala, iar optional clientii vor putea opta pentru directie integrala si suspensie pneumatica cu controlul amortizoarelor.

La interior, SUV-ul coupe va prelua elementele pe careja le-am vazut pe limuzinele Audi A8 si A6. Instrumentarul de bord digital botezat Vitrual Cockpit si cele doua ecrane pozitionate pe consola centrala prin intermediul carora soferul controleaza atat sistemul de infotainment cat si pe cel de climatizare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La lansare, Audi Q8 va fi oferit doar cu un diesel de 286 de cai putere si 600 Nm. In viitorul apropiat, nemtii vor introduce inca un diesel de 231 de cai putere, dar si un motor pe benzina de 340 de cai.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?