Audi a prezentat la Los Angeles noul SUV electric e-tron Sportback

Audi a prezentat la Los Angeles noul SUV electric e-tron Sportback

Audi a prezentat noul model electric e-tron Sportback la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul preia design-ul versiunii e-tron quattro, dar beneficiază de un plafon plonajat și de forme rotunjite în partea din spate, ceea ce înseamnă că vorbim despre n SUV coupe.

Una dintre cele mai interesante noutăți pregătite de Audi o reprezintă farurile Digital Matrix LED cu tehnologie Digital Micromirror Device. Spre deosebire de e-tron quattro, noul e-tron Sportback va avea cu 20 de mm mai puțin spațiu pentru pasagerii din spate, acest lucru fiind trecut în contul designului cu plafon plonajt.

Așa cum ne așteptam, partea tehnică a fost preluată în totalitate de la e-tron quattro. Cu alte cuvinte, Audi e-tron Sportback este echipat cu două motoare electrice care oferă până la 408 cai putere și 664 Nm. Aceste valori sunt disponibile pentru 10 secunde mulțumită modului Boost. Accelerația 0-100 km/h este are loc în 5.5 secunde, iar pentru protejarea autonomiei, viteza maximă a fost limitată la 200 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Bateria de 95 kWh asigură o autonomie de 446 de kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?