Audi a prezentat TT facelift

Audi a prezentat TT facelift

Audi a prezentat noul TT facelift. Modelul sportiv al producătorului german are acum un look ușor modificat, un interior îmbunătățit și o gamă revizuită de motorizări.

La nivel estetic remarcăm grila Singleframe, barele de protecție noi și blocurile optice care acum pot fi comandate și cu Matrix LED.

Pachetul S Line aduce o grilă frontală neagră și un difuzor ceva mai lat. Standard, clienții vor primi jante de 17 inch, iar opțional, nemții vin cu jante de 18, 19 sau 20 de inch. Modelul va putea fi comandat în nuanțe de albastru, portocaliu sau Turbo Blue (S Line).

Interiorul primește instrumentarul de bord digital VIrtual Cockpit cu ecran de 12.3 inch. Sistemul audio este semnat de Bang & Olufsen și promite 680 W.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În momentul lansării, gama de motorizări va include un propulsor de 2.0 litri benzină în versiunile următoare: 197 de cai și 320 Nm, 245 CP și 370 Nm și 306 CP și 400 Nm. Clienții pot alege între o transmisie manuală cu 6 trepte sau una automată cu dublu ambreiaj.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?