Audi A1 1.4 TFSI S Tronic tunat de Senner

Audi A1 1.4 TFSI S Tronic tunat de Senner

Cele mai noi recente upgradeuri ale celor de la Senner Tuning vizeaza cel mai tanar membru al familiei Audi, modelul A1.

Kitul celor de la Senner Tuning a fost aplicat modelului Audi A1 1.4 TFSI S Tronic si include atat modificari estetice cat si mecanice. La exterior, noul Audi A1 a primit o culoare speciala maro metalizata, o grila fata neagra lucioasa, un sort fata restilizat ce include o noua buza pentru spoiler, noi sorturi laterale si un sort spate inspirat din pachetul S Line ce incorporeaza cele doua tevi de esapament din otel inoxidabil cu diametrul de 90 mm.

Un alt element ce iese cu usurinta in evidenta la modelul Audi A1 1.4 TFSI S Tronic tunat de Senner este reprezentat de setul de jante albe Barracuda Tzunamee de 19 inch imbracate in anvelope Vredestein Ultrac Sessantra 225/35R19 XL si pentru a imbunatati manevrabilitatea masinii, tunerul a echipat micul hatchback cu o suspensie reglabila de la KW.

Cat despre motorul de 1.4 litri ce echipeaza modelul Audi A1, Senner a ridicat puterea dezvoltata de acesta la 165 cai putere (121 kw) si un cuplu de 265 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, Audi A1 1.4 TFSI S Tronic a primit si un sistem de navigatie, un kit de faruri xenon si un volan multifunctional, plus covorase pentru picioare cu logoul Senner Tuning.

| de | Sursa: Senner Tuning

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?