Audi A1 Clubsport Quattro - Date Tehnice si Poze

Audi A1 Clubsport Quattro - Date Tehnice si Poze

Audi a pregatit o surpriza placuta pentru Worthersee Tour 2011 si ne referim la noul Audi A1 Clubsport Quattro, o versiune de performanta ce are la baza cel mai mic hatchback al fabricantului auto german si care celebreaza cei 50 de ani impliniti de festivalul Austriac.

Fiind propulsat de un motor puternic modificat de 2.5 litri turboalimentat cu injectie directa, Audi A1 Clubsport Quattro trimite nu mai putin de 503 cai putere (370 kw) si un cuplu de 660 Nm catre sistemul de tractiune integrala prin intermediul unei transmisii manuale in 6 trepte.

Pe langa noul turbocharger, fabricantul auto german a echipat noul Audi A1 Clubsport Quattro cu un nou intercooler si cu un nou sistem de evacuare, iar rezultatul tuturor acestor modificari se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h ce se realizeaza in 3.7 secunde sau 10.9 secunde de la 0 la 200 km/h si printr-o viteza de top de 250 km/h, limitata electronic.

Abilitatile dinamice ale noului Audi A1 Clubsport Quattro se reflecta si la exterior printr-o serie de noi elemente precum plafonul negru lucios fabricat din fibra de carbon ranforsat cu CFRP, un nou spoiler fata cu guri de aer imense, o grila pentru radiator dintr-o singura bucata cu tipar de fagure, noi sorturi laterale, o capota ventilata si aripi laterale mai mari.

In partea din spate, Audi A1 Clubsport Quattro a primit un spoiler pentru plafon de tip aripa dubla, stopuri fumurii si un difuzor imens. Exteriorul noului A1 Clubsprt Quattro este completat de un set de jante unice de 19 inch din aliaj usor imbracate in anvelope cu profil mic de 255/30.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In spatele acestor jante cu design de turbina, noul Audi A1 Clubsport Quattro a primit discuri de frana ventilate, ceramice pe fata si din otel pe spate, cu etriere cu 6 pistoane. De asemenea, masina dispune de o suspensie coilover reglabila.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?