Audi A1 si A1 Sportback facelift - Poze si detalii oficiale

Audi A1 si A1 Sportback facelift - Poze si detalii oficiale

Dupa ce am vazut A6 facelift si Q3 facelift, a venit randul lui A1 si A1 Sportback sa fie restilizate. Conform oficialilor germani, mezinul gamei masoara acum 3,98 metri, cu 2 centimetri mai mult fata de versiunea precedenta.

Asa cum era de asteptat, la nivel exterior, grila frontala a fost modificata, in timp ce luminile au trecut la nivel urmator. La interior, clientii vor beneficia de sistemul de infotainment MMi in versiunea sa cea mai noua alturi de o serie de accesorii imbunatatite. De asemenea, Audi ofera si pachetul Genuine Accessories care ofera elemente aditionale pentru personalizare.

Sub capota, Audi A1 si A1 Sportback primesc pentru prima data motorizari cu trei clindri. Entry-level-ul va fi reprezentat de motorul de 1,0 litri benzina capabil sa ofere 95 de cai putere. Fanii unitatilor diesel pot opta pentru motorul cu trei clindri de 1,4 litri si 90 de cai putere, capabil sa consume doar 3,4 litri la suta de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunile de top S1 si S1 Sportback vin cu acelasi 2.0 TFSI care dezvolta 231 de cai. In aceste conditii, sprintul 0 - 100 km/h se desfasoara in 5.8, respectiv 5.9 secunde pentru versiunea Sportback.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?