Audi A2 Concept - Poze

Audi A2 Concept - Poze

Dupa ce a prezentat saptamana trecuta un set de schite cu noul concept Audi A2, fabricantul auto din Ingolstadt a publicat azi un set de poze cu acest concept cu zero emisii de CO2.

Chiar daca in general orice galerie de poze vine si cu o descriere amanuntita, cei de la Audi nu au mentionat mare lucru despre noul A2, asa ca va prezentam ce stim pana in momentul de fata. Noul Audi A2 Concept este propulsat de un sistem pur electric, masoara 3.8 m in lungime, 1.69 m in latime si 1.49 m in inaltime, iar tehnologia LED folosita de acesta a fost imbunatatita, adica ofera lumina high-resolution prin intermediul unui pachet de leduri si microreflectoare.

Multumita acestor noi poze putem observa si interiorul noului A2, unde fabricantul auto s-a folosit de un design minimalist cu elemente futuriste.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment nu se stie daca noul concept Audi A2 va intra in productie, dar in cazul in care acest lucru se va intampla, ne asteptam ca in 2014 sa vedem un hatchback cu un design foarte asemanator cu acest concept.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?