Audi A3 e-tron Concept va sosi la Geneva

Audi A3 e-tron Concept va sosi la Geneva

Audi este pus pe fapte mari. Daca ieri germanii ne-au prezentat primul SUV care a primit tratamentul RS, astazi a venit randul lui A3 e-Tron Concept sa fie declarat prezent pentru Salonul Auto de la Geneva.

Noul prototip german va beneficia de un tren de rulare hibrid alcatuit dintr-un motor conventional pe benzina de 1.4 litri TFSI si de un agregat electric. Motorul cu ardere interna va dezvolta 150 de cai putere, in timp ce unitatea electrica pune la bataie 75 kW (100 CP). Pentru ca totul sa fie si mai interesant, inginerii producatorul german au amplasat motorul electric in cutia automata e-S-tronic cu sapte rapoarte.

In total, noul Audi A3 e-tron dispune de 204 CP si de 350 Nm, cuplu ce se resimte diferentiat. Pana la 2.000 rpm masina va fi pusa in miscare de cuplul produs de motorul electric, in timp ce momentul motor al unitatii cu ardere interna va fi disponibil intre 1.750 si 4.000 rpm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Desi vorbim despre un model hibrid, A3 e-tron este capabil de performante bune. Repriza 0 - 100 km/h are loc in 7.6 secunde, in timp ce viteza maxima se cifreaza la 222 km/h. La capitolul consum, viitoarea vedeta din Ingolstadt promite 1.5 litri la 100 de kilometri cu emisii de doar 35 de grame per kilometru. La capitolul autonomie in modul 100% electric, A3 e-tron impresioneaza prin cei 50 de kilometri cu emisii zero, dar si cu o viteza maxima de 130 km/h.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?