Audi A3 - Facelift pentru toata gama

Audi A3 - Facelift pentru toata gama

Audi a prezentat in cursul acestei zile faceliftul operat pe toata gama A3. Vorbim despre versiunea in trei usi, despre cea Sportback, despre cabrio si nu in ultimul rand despre A3 Sedan. Totodata, versiunea S3 vine si ea cu aceleasi modificari estetice.

La nivel exterior, lucrurile nu s-au modificat masiv. Vedem cateva modificari minore in zona frontala si foarte putine imbunatatiri in partea posterioara. Un lucru demn de mentionat este posibilitatea comandarii sistemului Matrix LED.

Intentiorul lui Audi A3 facelift va fi disponibil cu celebrul Virtual Cockpit. Displayul de 12,3 inchi va putea fi comandat optional si cu siguranta schimba extrem de mult habitactulul lui A3. Totodata, ecranul sistemului MMI are acum 7 inchi si vine cu tehnologie noua.

Gama de motorizari are trei dieseluri si trei unitati pe benzina. Gama benzinarelor incepe de la 1.0 turbo de 115 CP, continua cu 1.4 TFSI de 150 de cai si se incheie cu 2.0 TFSI de 190 CP. Cei care prefera motoarele diesel pot alege fie un 1.6 TDI de 110 CP, fie un 2.0 TDI de 150 sau 184 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Am pastrat pentru final Audi S3 facelift. Modelul are acelasi 2.0 TFSI doar ca de aceasta data produce 310 cai putere.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?