Audi A4 Allroad a fost prezentat la Detroit

Audi A4 Allroad a fost prezentat la Detroit

Audi a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noua generatie A4 Allroad. Asa cum deja stiti, modelul producatorului german are la baza break-ul de clasa medie A4 Avant la care adaugam o serie de elemente de caroserie si o tractiune integrala in standard.

Audi A4 Allroad quattro vine cu panouri de protectie in zona inferioara, cu o garda la sol mai mare cu 34 de milimetri si cu spoilere modificate. De asemenea, jantele au fost inlocuite cu unele cu design nou, iar pe plafon gasim barele pentru amararea portbagalui. Asa cum aminteam si mai sus, break-ul de teren, daca il putem numi asa, vine cu tractiunea integrala quattro si cu amortizoare adaptive.

Motorizarile includ unitati TFSI si TDI cu puteri cuprinse intre 150 si 272 de cai, iar in dreptul cutiei de viteze amintim una manuala cu sase trepte, una S-tronic cu sapte trepte si un tiptronic cu opt rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru ca aveam in fata un break trebuie sa specificam ca volumul portbagajul este de 505 litri, iar prin rabatarea banchetei acesta ajunge la 1.510 litri. Noul Audi A4 Allroad va ajunge in Europa odata cu Salonul Auto de la Geneva, iar preturile pentru piata din Germania pornesc de la 44.750 de euro.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?