Audi A5 Sportback preparat de ABT Sportsline

Audi A5 Sportback preparat de ABT Sportsline

Versiunea standard a modelului Audi A5 Sportback ofera confort, eleganta si practicalitate, dar acum tunerul german ABT Sportsline doreste ca acest model sa ofere si dinamica unei masini sport.

Pentru a atinge acest tel, cei de la ABT au optimizat motorul TDI de 3.0 litri adaugand kitul ABT POWER astfel Audi A5 Sportback produce acum 282 cai putere (207 kw) in loc de 240 cai putere (176 kw), si daca se adauga si kitul ABT POWER S se obin 310 cai putere (228 kw) si un cuplu de 610 Nm ceea ce se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.8 secunde. Pentru a putea tine in frau toti acesti cai putere, ABT Audi A5 Sportback a primit si un nou system de franare de mare performanta care vine cu discuri de frana de 345 mm sau chiar 380 mm.

Cei de la ABT Sportsline au declarat ca pot aplica acelasi tratament si pe versiunea 2.0 TFSI astfel obtinandu-se 175 cai putere (202 kw) in loc de 190 cai putere (132 kw).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al designului, ABT Audi A5 Sportback a primit o noua grila, noi spoilere fata si spate, insertii pe aripi, un nou difuzor care include si cele 4 tevi de esapament, plus un nou set de jante din aliaj de 18 sau 20 inch.

| de | Sursa: ABT Sportsline

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?