Audi A8 este aici: poze si detalii oficiale

Audi A8 este aici: poze si detalii oficiale

Audi a prezentat noua generatie A8 in cadrul unui eveniment desfasurat la Barcelona. Modelul constructorului german a crescut in dimensiuni si masoara acum 5.17 metri si va fi oferit si intr-o varianta cu ampatament marit.

Exteriorul nu reprezinta o revolutie in materie de design, dar ofera blocuri optice HD Matrix LED, stopuri cu tehnologie OLED si o serie de elemente aerodinamice speciale.

Interiorul a fost garnisit cu o sumedenie de ecrane si de butoane tactile. Instrumentarul de bord este complet digital si ofera detaliile necesare pentru un drum cat mai simplu, iar consola centrala dispune de un ecran generos cu tehnologia MMI. Climatizarea este si ea digitala.

In materie de tehnologii, Audi anunta prezenta sistemului Traffic Jam Assist care va putea accelera, frana si vira pana la viteze de maxim 60 km/h in anumite situatii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Doar doua motoare vor fi oferite in prima faza: un 3.0 TDI de 286 de cai si un 3.0 TFSI de 340 de cai. Mai apoi, nemtii vor veni cu cate un V8 de 4.0 litri, atat diesel, cat si benzina. Cel mai potent motor va fi cel W12 de 6.0 litri.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?