Audi A8 facelift - Primele schite oficiale

Audi A8 facelift - Primele schite oficiale

Audi va prezenta noul A8 facelift pe 21 august, insa pentru a ne pune putin pe jar, oficialii germani au hotarat sa ne ofere un set de schite cu viitoarea lor nava amiral. In fata publicului, Audi A8 facelift va fi expus pentru prima data, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare.

Asa cum eram obisnuiti, facelift-urile operate de Audi nu sunt radicale, iar A8 nu face rabat de la aceasta regula nescrisa. Totusi, pentru a putea tine pasul cu noul Mercedes-Benz S-Class, Audi vine cu ceva tehnologie de ultima ora, dar si cu noile blocuri optice LED Matrix.

Fiecare far vine cu 25 de diode luminoase, grupate in cate cinci. Fiecare grup este controlat de catre un centru de comanda menit sa directioneze intr-un mod extrem de precis modul in care actioneaza lumina.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In afara de noua tehnologie pentru blocurile optice, Audi A8 facelift va sosi cu un spoiler usor modificat, cu o grila a radiatorului revizuita si cu blocuri optice posterioare schimbate. De asemenea, din schitele oferite de germani vedem cum tevile de esapament au un design rectangular, insa nu stim daca acesta va fi disponibil pe toate versiunile sau doar pe variantele de top.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?