Audi A8 primeste tratamentul Anderson

Audi A8 primeste tratamentul Anderson

Casa de tuning germana Anderson a creat un pachet de caroserie si un kit de performanta pentru vechea generatie a lui Audi A8.

Programul pregatit de Anderson poarta denumirea de Venom Edition si vine cu un sistem de evacuare imbunatatit, cu un filtru sport si o recalibrare a unitatii ECU. Multumita acestor modificari, nava amiral a germanilor produce 442 de cai, cu 92 de cai mai mult comparativ cu versiunea de serie.

La exterior, caroseria lui A8 a primit o folie de culoare gri si anumite componente au fost inlocuite cu fibra de carbon. La capitolul design, spoilerele au fost restilizate, pragurile laterale au fost schimabte, iar aripile au primit prize de aer. Pentru a continua a aceeasi nota sobra, germani de la Anderson propun jante de 22 de inch de culoare neagra. Pentru a incheia pachetul de tuning, nemtii vin cu geamuri si blocuri optice fumurii si cu o garda la sol redusa.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, pielea naturala se imbina perfect cu elementele din fibra de carbon si peste toate acestea a fost presarata putina Alcantara. Anderson nu a uitat nici de sistemul audio si nici de bucuria pasagerilor, motiv pentru care a montat un Play Station 3 si o multime de boxe noi.

| de | Sursa: ANDERSON GERMANY

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?