Audi amana lansarea supercarului inspirat de monopostul din LMP

Sectiuni Relevante

Audi amana lansarea supercarului inspirat de monopostul din LMP

Ulrich Hackenberg, directorul departamentului tehnic de dezvoltare din cadrul Audi, a fost prezent la Detroit si a vorbit despre planurile de viitor ale producatorului auto in cadrul caruia activeaza.

Pentru inceput, acesta a declarat ca viitorul supercar inspirat de monopostul R18 e-tron quattro dedicat cursei de 24 de ore de la Le Mans ramane inca in asteptare.

Acesta va fi amanat, intrucat nemtii s-au intors la vechea iubire, R8 e-tron. Conform oficialului german, Audi va scoate plansele lui R8 e-tron si va incerca sa lanseze o versiune de serie in cel mai scurt timp. Pentru moment detaliile cu privire la viitorul R8 e-tron sunt tinute bine sub cheie, insa Hackenberg spune ca urmatoarea versiune a supercar-ului hibrid va dispune de un set imbunatatit de baterii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul set de baterii ii vor oferi lui R8 e-tron o autonomie de 400 de kilometri, reprezentand o imbunatatire semnificativa fata de cei 215 kilometri, autonomie primului prototip R8 e-tron.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?