Audi e-tron, primul SUV electric al constructorului german, poate fi comandat si in Romania. Pretul de pornire este de 81.540 de euro

Sectiuni Relevante

Audi e-tron, primul SUV electric al constructorului german, poate fi comandat si in Romania. Pretul de pornire este de 81.540 de euro

Audi a publicat lista de preturi pentru noul SUV electric e-tron pe piata din Romania. Primul SUV electric de serie dezvoltat de constructorul din Ingolstadt poate fi comandat in doua versiuni: Basic si Advanced.

Varianta de baza Basic poate fi comandata incepand cu 81.539 de euro cu TVA, in timp ce varful de gama, Advanced, este disponibil pentru incepand de la 82.988 de euro cu tot cu TVA.

SUV-ul electric e-tron este antrenat de două motoare electrice, neutre din punctul de vedere al emisiilor de CO₂, funcționând aproape fără niciun fel de zgomot. În momentul prezentării, Audi nu a precizat puterea celor două motoare, însă în trecut, nemții au spus că e-tron dezvoltă 408 cai putere. Tracțiunea quattro integral electrică este o noutate care îi oferă vehiculului caracteristici dinamice excelente. Acest sistem reglează cuplul, asigurând o distribuție ideală a acestuia între cele două punți în doar câteva fracțiuni de secundă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Puterea totala ajunge la 408 cai, insa aceasta valoare este disponibila doar pentru 10 secunde. Ulterior, puterea maxima este limitata la 355 de cai putere, dar nici aceasta valoare nu va fi disponibila pentru mai mult de 60 de secunde. Autonomia acumulatorului de 95 kWh este de pana la 470 de kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?