Audi e-tron - primul SUV electric al marcii a fost prezentat oficial

Audi e-tron - primul SUV electric al marcii a fost prezentat oficial

Audi e-tron este primul model 100% electric al mărcii cu patru inele. În România, noul e-tron va fi disponibil în prima parte a anului viitor, dar cei interesați pot depunde deja o pre-comandă prin achitarea unui avans de 1.000 de euro.

La exterior, Audi Q8 inspiră sportivitate chiar și atunci când nu rulează. Cel puțin asta susțin oficialii constructorului german. Profilul mașinii, cu o zonă a pragurilor foarte expresivă la care se adaugă partea din spate cu hayonul electric sau grila Singleframe de culoare gri deschis, toate acestea susțin elementele tehnologice avansate ale mașinii, oferind atat soferului cât și pasagerilor experiențe dinamice cu adevărat ieșite din comun.

SUV-ul electric e-tron este antrenat de două motoare electrice, neutre din punctul de vedere al emisiilor de CO₂, funcționând aproape fără niciun fel de zgomot. În momentul prezentării, Audi nu a precizat puterea celor două motoare, însă în trecut, nemții au spus că e-tron dezvoltă 408 cai putere. Tracțiunea quattro integral electrică este o noutate care îi oferă vehiculului caracteristici dinamice excelente. Acest sistem reglează cuplul, asigurând o distribuție ideală a acestuia între cele două punți în doar câteva fracțiuni de secundă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Poziția centrală joasă în care este poziționat sistemul de acumulatori completează caracterul sportiv și aspectul dinamic al modelului. Acumulatorii permit o autonomie de până la 500 de kilometri, suficientă pentru parcurgerea unor distanțe mari. Audi e-tron recuperează energia prin intermediul motoarelor electrice în peste 90% dintre situațiile în care mașina încetinește. În combinație cu sistemul integrat electro-hidraulic pentru controlul frânării, noul SUV electric exploatează la maximum potențialul de recuperare a energiei.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?