Audi e-tron prorotype a fost expus la Geneva

Audi e-tron prorotype a fost expus la Geneva

Prototipul Audi e-tron oferă un preview al primului model complet electric al brandului cu Patru Inele. Deocamdată, modelul este camuflat intr-o bandă special creată de designerii Audi, al cărei pattern ilustrează sistemul high-voltage drive.

Exteriorul electrizant dezvăluie un SUV premium sportiv cu spațiu suficient pentru cinci persoane și pentru bagaje - spațiul și confortul sunt similare cu cele ale unui model de lux clasic Audi. Mulțumită sistemului electric quattro, autonomiei mari și sistemelor de încărcare comprehensive, clienții pot conduce complet electric fără compromisuri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunea de serie a prototipului se poate încărca la stațiile de încărcare rapidă cu o capacitate de până la 150 kW. În sub 30 de minute, SUV-ul este apoi gata să-și continue călătoria. Înainte de lansarea din Europa la sfârșitul acestui an, sute de autovehicule vor fi testate în condiții extreme în întreaga lume.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?