Audi e-tron Spyder poze

Audi e-tron Spyder poze

O serie de poze ce prezinta schitele noului model Audi e-tron Spyder au aparut online in acest weekend.

In timp ce partea frontala a noului Audi e-tron Spyder aduce cu cea a versiunii cu hard-top prezentata la inceputul anului la Salonul Auto de la Detroit, partea din spate se pare ca a imprumutat o serie de elemente de la modelul Audi R8.

Presupunem ca versiunea de productie a modelului Audi e-tron Spyder se va numi Audi R4, dar trebuie sa asteptam aproximativ 10 zile pana la debutul editiei din acest an a Salonului Auto de la Paris unde acest model va fi dezvaluit.

Audi e-tron Spyder are la baza, cel mai probabil, un sasiul space-frame din aluminiu, iar din punct de vedere al propulsiei, acesta se va folosi de doua motoare electrice care dezvolta 204 cai putere. De asemenea, ne asteptam ca lansarea pe piata auto a versiunii de productie va fi in 2012.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dar pana la lansarea versiunii hibride, suntem convinsi ca noul Audi e-tron Spyder va primi un motor pe benzina in 5 cilindri de 2.5 litri TFSI.

| de | Sursa: Audiblog.nl

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?