Audi face senzatie la Beijing cu A6 L e-tron Concept

Audi face senzatie la Beijing cu A6 L e-tron Concept

Germanii de la Audi au dezvelit in cadrul Salonului Auto de la Beijing conceptul unui A6 L e-tron. Hibridul plug-in nemtesc reprezinta un pas important pentru companie in ceea ce priveste mobilitatea electrica, iar A6 L este un bestseller in China.

Conceptul A6 L e-tron vine sub capota cu un agregat conventional de 2.0 litri TFSI de 211 cai putere si cu un motor electric ce poate produce 70 kW (95 CP). Mai mult decat atat, setul de baterii tip litiu-ion este racit cu ajutorul lichidelor, iar intregul sistem face posibila deplasarea pe o distanta de 80 de kilometri cu o viteza constata de 60 km/h cu un consum de carburant 0.

Tinand cont ca vorbim despre un concept e-tron, prototipul din Beijing vine cu o serie de modificari estetice. Avem o grila frontala deosebita, praguri noi si jante de 21 de inch specifice seriei vehiculelor electrice marca Audi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul dimensiuni, Audi A6 L e-tron masoara 5.02 m in lungime, 1.87 m in latime, 1.46 m in inaltime si are un ampatement de 3.01 m. La interior, tahometrul a fost inlocuit de un sistem ce indica puterea oferita de trenul de rulare.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?