Audi pregateste un rival pentru viitorul Seria 1 GT bazat pe A3

Audi pregateste un rival pentru viitorul Seria 1 GT bazat pe A3

Cand un constructor german vine cu o propunere noua, nu dureaza foarte mult pana "vecinii" sai contraataca. Aceasta lupta are loc de multi ani, iar ultima batalie a fost deschisa de BMW si al sau Active Tourer Concept, prototipul ce prefigureaza un viitor Seria 1 GT.

La auzul acestor vesti, Audi a reactionat si, conform publicatiei Automotive News, producatorul din Ingolstadt se pregateste sa lanseze un rival pentru viitorul Seria 1 GT ce va avea la baza compacta A3.

Numele de cod al acestuia este "Spacer" si va fi dezvoltat pe noua platforma MQB, urmand sa soseasca cu aceleasi motorizari regasite pe A3. Conform zvonurilor, noul Audi A3 "Spacer" va masura 4.5 metri si va fi comercializat in versiuni cu cinci si sapte locuri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cel mai probabil, conceptul care va prefigura viitorul rival pentru Seria 1 GT va fi expus in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmand ca versiunea de serie sa ajunga pe piata in 2016 sau 2017.

| de | Sursa: Carscoops

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?