Audi primeste distinctia anului 2009 pentru inovatie mecatronica

Audi primeste distinctia anului 2009 pentru inovatie mecatronica

Audi a primit distinctia anului 2009 pentru inovatie in mecatronica, distinctie decernata de Asociatia Enginerilor Germani.

Directia dinamica Audi integreaza cunostintele si experienta utilizate in producerea a numeroase sisteme electronice si mecanice, pentru a spori placerea de a conduce si nivelul de siguranta: tehnologii inovatoare de transmitere a fortei. Acest sistem regleaza automat raportul de directie si forta de virare in functie de viteza automobilului, pentru a asigura ajustarea perfecta a caracteristicilor sistemului de directie in orice situatie data.

Cu aceasta tehnologie de directie dinamica, Audi este primul producator de automobile care incorporeaza transmisia armonica intr-un sistem de directie. Preluata din ingineria aeronautica, tehnologia functioneaza ca un mecanism de transmisie intermediar. Astfel, aceasta permite obtinerea unei directii deosebit de precise si poate transmite cu o foarte mare eficienta valori de cuplu uimitoare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tehnologia aceasta, care a primit distinctia anului 2009 pentru inovatie mecatronica, este in dotarea modelelor Audi A4, S4, A4 Allroad, A5, S5, A5 Cabriolet si Audi Q5.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?