Audi primeste o serie de premii importante in urma unui raport JD Power

Sectiuni Relevante

Audi primeste o serie de premii importante in urma unui raport JD Power

Studiile anuale asupra satisfacţiei clienţilor, realizate de institutul internaţional de cercetare de piaţă, J.D. Power (în Germania încă din 2002), sunt extrem de respectate în sectorul auto. Audi Q5 a ocupat locul întâi la categoria SUV-urilor compacte în cadrul Vehicle Dependability Study (studiul privind fiabilitatea autovehiculelor), cel mai mare sondaj realizat în Germania în domeniul auto.

Echipa J.D. Power a evaluat astfel în total 66 de game de modele auto. Circa 15.000 de persoane care şi-au condus automobilul timp de circa patru ani au fost intervievate on-line cu privire la experienţele lor prin prisma a trei categorii: calitate/fiabilitate, atractivitate şi costurile de utilizare. Toate aceste evaluări au fost incluse într-un clasament care a relevat câştigătorul: marca având cea mai redusă frecvenţă a problemelor. Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc la Köln, la mijlocul lunii iulie.

Audi a repurtat rezultate excelente la studiile J. D. Power şi în China. Pentru a şasea oară consecutiv, marca a obţinut cel mai ridicat scor la studiul de satisfacţie a clienţilor din China (Sales Satisfaction Index - SSI - studiu asupra experienţei la achiziţie), dar şi la studiul privind serviciile pentru clienţii din China (Customer Service Index - CSI).

La prelevarea datelor pentru studiul SSI, J.D. Power Asia Pacific a intervievat peste 24.600 de proprietari de automobile care şi-au achiziţionat maşina între mai 2017 şi martie 2018, în 71 de oraşe din China. La acest studiu, Audi a obţinut 703 din 1.000 de puncte posibile. Studiul CSI, care a inclus 61 de mărci, a fost realizat în baza chestionării a 46.400 de proprietari de automobile din China care au cumpărat între anii 2013 şi 2017. La acest studiu, Audi a obţinut 774 din 1.000 de puncte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Audi este liderul între mărcile de autoturisme în privinţa calităţii, conform experţilor revistei auto franceze, "Auto Plus". Pentru analiza de anvergură, publicată la începutul lunii august, juriul a evaluat 163 de modele încadrate în 9 categorii. Marca Audi a fost reprezentată în şapte categorii şi a câştigat cinci dintre acestea, cu A3, A4, Q2, Q3 şi Q5.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?