Audi Prologue Allroad Concept a fost prezentat la Shanghai

Audi Prologue Allroad Concept a fost prezentat la Shanghai

Audi a prezentat noul concept Prologue Allroad in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care si-a deschis astazi portile pentru publicul larg. Ca si pana acum, Prologue Allroad merge pe aceeasi linie a conceptelor expuse sub denumirea amintita mai sus, ele urmand sa dicteze noua directie de design a marcii.

Pentru moment inca nu stim care va fi soarta lui Prologue Allroad sau daca el va da nastere unui viitor model de serie. Prototipul german va avea o garda la sol ceva mai mare, iar din punct de vedere tehnologic ar putea servi la dezvoltarea viitorului A6 Allroad.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota se afla acelasi sistem de propulsie hibrid care combina un motor de 4.0 litri TFSI cu unul electric pentru a dezvolta un total de 734 de cai putere si 900 Nm. Spre deosebire de vechile concepte botezate Prologue, acesta face suta in 3.5 secunde, iar consumul de carburant nu ar trebui sa depaseasca 2.4 litri in regim mixt.

| de | Sursa: Foto WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?