Audi Prologue Avant Concept a fost prezentat in Geneva

Audi Prologue Avant Concept a fost prezentat in Geneva

Audi a prezentat noul Prologue Avant Concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta se vrea a fi un viitor rival pentru Mercedes-Benz CLS Shooting Brake si vine cu un design nou, futurist si elegant.

In partea din fata vedem lumini cu tehnologie laser, un calandru extrem de sportiv si un spoiler agresiv. Continuam cu linia laterale eleganta diminata de jantele de 22 de inch, in timp ce posteriorul se remarca prin intermediul eleronului montat pe portbagaj.

Pentru interior, Audi a pregatit accesorii din lemn, piele Unikat si aluminiu, alaturi de o multime de ecrane tactile. Sistemul de propulsie propus de Audi pentru Prologue Avant este unul hibrid alcatuit dintr-un motor de 3.0 litri diesel si unul electric. In total, vorbim despre 455 de cai putere si 750 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Astfel, sprintul 0 - 100 km/h are loc in 5.1 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Consumul mediu de carburant este de 1.6 litri la suta de kilometri, iar autonomia in modul urban ajunge pana la 54 de kilometri.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?