Audi Q2, Q4 si Q6

Audi Q2, Q4 si Q6

Gama curenta de SUVuri Audi include modelele Q7, Q5 si recentul lansat Q3, dar conform celor de la Autocar, fabricantul auto din Ingolstadt intentioneaza sa adauge trei noi modele SUV pentru a satisface cererea din ce in ce mai mare pentru modele SUV.

Aceste noi SUVuri 4x4 vor fi denumite Audi Q2, Q4 si Q6 si vor fi lansate pe piata auto gradual in urmatorii 5 ani.

Audi A2 va fi cel mai mic dintre toate, foarte similar in dimensiuni cu modelul Nissan Juke, si va concura cu noul MINI Countryman. Pretul acestuia pentru Marea Britanie va fi de aproximativ 18,000 GBP, iar optiunile de motorizare vor fi cu siguranta imprumutate de la curentul model A1.

La fel ca Nissan Juke, Audi Q2 va dispune de un design deosebit impreuna cu o grada la sol mai mare.

Audi Q4, ce va concura direct cu modele precum Range Rover Evoque, va fi o versiune Q5 cu design de coupe sport si urmeaza sa fi lansat la sfarsitul lui 2014 sau la inceputul lui 2015. Pretul noului Audi Q4 va fi de aproximativ 30,000 GBP, iar lista de optiuni de motorizare va include motorul diesel de 2.0 litri ce dezvolta fie 170, fie 210 cai putere si motorul diesel V6 de 3.0 litri ce produce 240 cai putere.

Conform aceleiasi surse, noul Audi Q3 va fi fi disponibil si in 2 versiuni S, una pentru piatele auto Nord Americana, din Rusia si din China, si una pentru Europa. In cazul acestor versiuni, puterile dezvoltate vor atinge pragul de 328 cai putere pentru motorul V6 superalimentat de 3.0 liti si de 308 cai putere pentru motorul V6 TDI de 3.0 litri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cat despre Audi Q6, ce va avea ca rival direct modelul BMW X6, acesta va folosi platforma viitorului model Porsche Cajun, iar cat depsre motorizarile acestui nou SUV, informatiile sunt destul de vagi deoarece acest model urmeaza sa fie lansat abia in 2016.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?