Audi Q3 2012 - Primele Poze

Audi Q3 2012 - Primele Poze

Audi a plublicat o serie de poze sub forma de schite cu viitorul SUV Q3 2012.

Fiid un competitor direct al modelului BMW X1, Audi Q3 2012 are la baza modelul Q5 si, chiar daca productia acestuia va incepe la uzina Seat din Montreal, Spania, noul crossover compact va debuta initial pe piata auto din China, urmand sa fie introdus gradual si pe alte piete auto.

Din punct de vedere al motorizarilor, noul Audi Q3 2011 va putea fi echipat cu unul din motoarele TFSI si TDI ale Grupului VW, iar cat despre aspect, Q3 2012 propune linii mai ascutete fata de generatia pe care o inlocuieste cu un design general indraznet ce ne aduce aminte de conceptul Cross Coupe quattro.

Privind aceste schite, partea din spate a noului Q3 pare a fi neschimbata, iar interiorul acestuia prezinta o serie de modificari subtile.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform unor surse, Audi Q3 2012 va fi disponibil cu trei motoare pe benzina si trei motoare diesel, iar la data lansarii acesta va fi echipat cu motorul TFSI de 2.0 litri ce dezvolta 170 cai putere si care vine conectat la o transmisie manuala, sau cu un motor ce trimite 211 cai putere catre roti prin intermdiul unei cutii de viteze S-tronic. Cei ce prefera motoarele diesel, fabricantul auto va oferi in prima faza doar motorul TDI de 2.0 litri ce dezvolta 170 cai putere.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?