Audi Q3 facelift a poposit la Detroit

Audi Q3 facelift a poposit la Detroit

Audi a prezentat noul Q3 facelift in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Aceasta este pentru prima data cand publicul de rand are sansa sa vada in carne si oase cel mai mic crossover al companiei din Ingolstadt.

La nivel estetic, modelul german se lauda cu o grila frontala singleframe, cu blocuri optice integrate ce beneficiaza de tehnologia Xenon Plus in standard. Cei care vor o vizibilitate sporita pe timp de noapte pot alege si sistemul Full LED cu semnalizare dinamica.

Sub capota, Audi Q3 facelift va sosi alaturi de trei motoare diesel si trei pe benzina. Vorbim despre unitati cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 1.4 si 2.0 litri capabile sa ofere intre 120 si 220 CP. Toate agregatele respecta normele Euro 6, iar conform oficialilor, consumul de carburant si emisiile de CO2 au fost imbunatatite cu 17 procente.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In gama va ramane si versiunea RS Q3 care beneficiaza de motorul de 2.5 litri TFSI cu 5 cilindri in linie. Acesta propune acum 340 de cai si 450 de Nm, cu 30 de CP si 30 Nm mai mult fata de versiunea precedenta. In ceea ce priveste sprintul 0 - 100 km/h, vedem o imbunatatire de 0.7 secunde.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?