Audi Q5 tunat de Senner Tuning

Audi Q5 tunat de Senner Tuning

Micutul crossover din Ingolstadt, Audi Q5, a ajuns pe mana tunerului Senner Tuning a aplicat acestuia o seire de upgradeuri estetice si de performanta.

Motorul ales de Senner Tuning este unitatea TDI de 2.0 litri cu transmisia S-tronic care dezvolta acum 213 cai putere (157 kw) si un cuplu de 445 Nm, cresterea fiind facuta de la 170 cai putere si un cuplu de 350 Nm. Plusul de putere s-a realizat multumita unei serii de modificari ce include filtre de aer sport, un nou transformator de putere si noi componente electronice, iar pentru a creste siguranta masinii, tunerul a echipat modelul Audi Q5 cu un nou sistem de franare cu discuri de 380 mm cu etrieri cu 6 pistoane si cu un nou sistem de suspensii.

De asemenea, Senner Tuning Audi Q5 a primit si un nou set de jante de 22 inch din aliaj usor imbracate in anvelope Ultrac Sessanta SUV de 265 / 35R22, iar la exterior, crossoverul german a primit o grila fata neagra, un spoiler spate pentru plafon si noi tevi de esapament.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Audi Q5 tunat de Senner Tuning a primit tapiterie din piele in doua culori cu cusaturi portocalii, insertii din fibra de carbon si covorase pentru picioare cu logoul companiei.

| de | Sursa: Senner Tuning

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?