Audi Q6 - Informatii

Audi Q6 - Informatii

In ultimul timp au aparut din ce in ce mai multe semne ca Audi intentioneaza sa atace vanzarile modelului BMW X6 prin introducerea propriul lor crossover cu 5 locuri ce se va numi Audi Q6.

Avand la baza platforma 4WD a celei de a doua generatii de modele Volkswagen Touareg si Porsche Payenne, Audi Q6 nu a fost confirmat oficial, dar la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, seful companiei, Rupert Stadler, a facut o serie de referiri la un nou crossover: "Ne putem imagina un model intre Q5 si Q7".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In cazul in care noul Audi Q6 va primi unda verde pentru productie, atunci ne asteptam ca acesta sa aiba un design tip coupe, tractiune integrala ca dotare standard si optiuni de motorizare V6 si V8 pe benzina si diesel. De asemenea, este foarte posibil sa fie introdusa si o versiune hibrida asemanatoare celor ale modelelor Touareg si Cayenne si anume un motor pe benzina V6 conectat la un motor electric.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?