Audi Q8 Concept, atac la Range Rover

Audi Q8 Concept, atac la Range Rover

Audi a prezentat Q8 Concept in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Conceptul germanilor va ajunge pe piata in 2018 si va pastra mare parte dintre elementele stilistice pe care le vedem acum.

Noul Audi Q8 Concept masoara 5,02 metri lungime si are un amptament de 3,0 metri. Alura de SUV-coupe este intarita de toate elementele de design folosite de germani. In zona din fata vedem celebre grile Singleframe, iar in partea din spate stopurile sunt acum unite si au rol si de semnalizatoare. Un alt lucru interesant consta in faptul ca portierele se deschid automat in momentul in care pasagerii ating logo-ul AUdi.

La interior vedem acelasi Virtual Cockpit, dar si o multime de materiale de calitate care imbraca restul habitaclului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota se afla un sistem de propulsie hibrid care produce 443 de cai putere si 700 Nm. Cutia automata si sistemul de tractiune integrala il propulseaza pe Q8 Concept de la 0 la 100 km/h in doar 5,4 secunde. Viteza maxima a fost limitata electronic la 250 km/h.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?