Audi Quattro Concept ar putea primi o versiune de productie

Audi Quattro Concept ar putea primi o versiune de productie

Dupa succesul enorm avut de Audi Quattro Concept, seful de design al producatorul german a declarat ca se asteapta ca brandul pentru care activeaza sa dea nastere unei versiuni de productie a prototipului de mai sus. In ciuda acestei vesti extraordinare, exista zvonuri care spun ca versiunea de productie nu va avea la baza conceptul Sport Quattro, prezentat la Frankfurt.

"Am dezvoltat una (platforma MQB), iar acum o avem si pe a doua (platofrma MLB), deci trebuie sa luam o decizie", a declarat Wolfgang Egger.

Din pacate, conceptele aduse drept tribut pentru legenda Quattro foloseau trenuri de propulsie diferite. Primul dintre acestea, expus la Paris acum trei ani dispunea de un motor de 2.5 litri si 408 cai putere, in timp ce Sport Quattro, prezentat zilele trecute la Frankfurt vine cu un tren de rulare hibrid capabil sa ofere 700 CP si 800 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acum, ramane de vazut ce decizie va lua Audi si ce va folosi pentru realizarea versiunii de productie a urmasului legendei Quattro.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?