Audi R18 e-tron quattro este gata pentru noul campionat de anduranta

Audi R18 e-tron quattro este gata pentru noul campionat de anduranta

Audi Motorsport a ridicat voalul de pe noua versiunea a lui R18 e-tron quattro, model care va concura anul acesta in Campionatul Mondial de Anduranta. Conform oficialilor Audi, noua versiune a masinii este capabila sa repete performanta din 2014 si sa castige iarasi campionatul.

Anul acesta, modelul vine cu o serie de imbunatatiri aerodinamice. Vorbim despre aripi modificate, blocuri optice revizuite plus ceva tehnologie noua pentru acestea.

In plus, inginerii au lucrat din plin pentru cresterea energiei recuperate in timpul competitiei. Astfel, motorul electric dezvolta acum 272 de cai putere, iar sistemul care se ocupa de stocarea energiei are acum 700 Kj, c 17% mai mult fata de anul trecut.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Masa totala a lui Audi R18 e-tron quattro este de 870 de kilograme, iar consumul de carburant a scazut cu 2,5% fata de anul 2014. Sub capota, va lucra acelasi V6 de 4.0 litri diesel care ofera 558 de cai. Pe tot parcursul sezonului, Audi va avea la dispozitie doar 5 motoare de schimb.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?