Audi R18 e-tron quattro - Imagini si informatii oficiale

Audi R18 e-tron quattro - Imagini si informatii oficiale

La inceputul saptamanii v-am prezentat prima imagine si primele detalii cu privire la noul Audi R18 e-tron quattro.

Astazi, oficialii germani au prezentat noul model destinat competitiilor de anduranta din 2014. Asa cum afirmam si acum cateva zile, inginerii Audi s-au concentrat extrem de mult pe eficienta. In plus, noul regulament impus de FIA a dus la dezvoltarea tuturor pieselor de la zero.

SUb capota regasim un motor V6 TDI a caruit putere este transmisa puntii spate, si sistemul hibrid e-quattro care transmite puterea rotilor fata. Inginerii germani au reeditat sistemul de stocare a energiei si au instalat o turbina electrica pe motorul cu combustie interna.

Spre deosebire de predecesorul sau, noul Audi R18 e-tron quattro este mai economic cu 30 de procente si vine cu un set de anvelope extrem de subtiri. Modelul destinat competitiilor de anduranta masoara 1.050 de milimetri in inaltime, cu 20 de mm mai mult fata de predecesorul sau si are o latime mai mica cu 100 de milimetri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Debutul noului Audi R18 e-tron quattro va avea loc pe 20 aprilie in cadrul cursei de 6 ore de la Silverstone.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?