Audi R8 e-tron ar putea fi lansat anul viitor

Sectiuni Relevante

Audi R8 e-tron ar putea fi lansat anul viitor

Audi voia ca in 2012 sa lanseze pe piata versiunea e-tron a supercar-ului R8. Din motive care tineau de infrastructura si de autonomia acestor tipuri de autoturisme, Audi a decis sa lasa deoparte pentru ceva vreme proiectul R8 e-tron.

Astazi, un nou raport cu privire la producatorul german a aparut in presa de specialitate. Conform colegilor de la Motor Authority si Drive, Audi vrea ca in 2014 sa lanseze noul R8 e-tron. In mare, decizia se datoreaza evolutiei masinilor electrice din cadrul brand-ului.

Pentru inceput, zvonurile vorbesc despre o editie limitata a lui R8 e-tron, insa, daca produsul va avea succes cu siguranta, oficialii germani isi vor revizui atitudiea si vor produce supercar-ul electric in serie.

Pentru inceput stim extrem de putine detalii despre viitorul R8 e-tron. Acesta va beneficia de un pachet de baterii ce ofera energia necesara pentru parcurgerea unei distante de aproximativ 400 de kilometri. Pentru a putea face o diferenta, produsul programat pentru lansare in 2012 venea cu autonomie de 215 kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Inca nu se stie daca Audi va folosi aceleasi componente intalnite si pe prima versiune. Acesta dispunea de doua motoare electrice capabile sa ofere un total de 381 de cai si 820 Nm. In aceste conditii, versiunea 2012 a lui R8 e-tron se lauda cu un sprint 0 - 100 km/h in 4.2 secunde si cu o viteza maxima limitata electronic la 200 km/h.

| de | Sursa: Motor Authority

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?