Audi R8 Facelift - Detalii

Audi R8 Facelift - Detalii

Conform unor zvonuri aparute recent online, fabricantul auto german lucreaza deja la versiunea cu facelift Audi R8 ce va fi propulsata de aceleasi motoare V8 si V10, dar ale caror performante au fost crescute pana la 570 cai putere.

Audi R8 facelift se asteapta sa ajunga pe piata auto in 2012, iar inginerii de la Audi se pare ca lucreaza la o serie de imbunatatiri pentru motoarele ce vor echipa acest nou model si care vor fi disponibile doar cu transmisia dual clutch in 7 trepte.

Conform informatiilor aparute pe Internet, motorul V8 ce echipeaza versiunea de baza Audi R8 va dezvolta 450 cai putere, in timp ce motorul V10 imprumutat de la Lamborghini va beneficia de un plus de 15 cai putere, ceea ce inseamna ca Audi R8 V10 va produce 540 cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, versiunile Audi R8 GT si GT Spyder cu facelift sunt si ele incluse in planurile fabricantului auto, iar performantele acestora se pare ca vor egala cele ale modelului Lamborghini Gallardo Superleggera, adica 570 cai putere.

| de | Sursa: autoblog.it

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?