Audi R8 GT Spyder 2012 - Primele schite

Audi R8 GT Spyder 2012 - Primele schite

Fabricantul auto din Ingolstadt a publicat o poza teaser cu un alt viitor model, noul Audi R8 GT Spyder 2012.

Conform presei britanice, Audi R8 GT Spyder 2012 va fi propulsat de acealsi motor V10 de 5.2 litri ce echipeaza modelul curent cu hard top, ceea ce inseamna ca va dispune de un total de 552 cai putere si un cuplu de 539 Nm. Cu toate acestea, viteza de top va fi putin mai mica, si anume 310 km/h, din cauza noului coeficient aerodinamic.

De asemenea, la fel ca si versiunea coupe, Audi R8 GT Spyder 2012 se asteapta sa fie disponibil in numar limitat, de numai 333 exemplare, din care 33 or fi comercializate in Marea Britanie.

Probabil va intrebati ce e atat de special la aceasta versiune pe langa faptul ca este o masina decapotabila. Ei bine, R8 GT Spyder 2012 a fost supus unei curi de slabire ce include folosirea unui eleron fix, unor noi etriere si unui parbrzi mai subtire, astfel greutatea totala a fost redusa cu aproximativ 95 kg.

Noul Audi R8 GT Spyder 2012 iese in evidenta prin noul spoiler fata si prin cele doua aripioare din fibra de carbon amplasate de-o parte si de alta a barei de protectie fata, iar la interior, noul model decapotabil a primit noi instrumente de bord, noi panorui pentru portiere, un nou schimbator de viteze si diverse alte imbunatatiri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Debutul public al noului Audi R8 GT Spyder 2012 va avea loc la editia din acest an a Salonului Auto de la Frnakfurt.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?