Audi R8 GT Spyder - Date Tehnice, Poze si Pret

Audi R8 GT Spyder - Date Tehnice, Poze si Pret

Dupa ce a prezentat cu doua luni in urma o serie de schite, fabricantul auto din Ingolstadt a prezentat oficial azi noul Audi R9 GT Spyder.

Construit in jurul unei structuri ASF (Aluminium Space Frame) si fiind propulsat de un motor V10 de 5.2 litri FSI, Audi R8 GT Sypder, ce cantareste cu 85 kg mai putin decat modelul R8 Spyder 5.2 FSI Quattro, dispune de 560 cai putere (412 kw) si de un cuplu de 540 Nm.

Cantarind 1,640 kg, Audi R8 GT Sypder accelereaza, conform fabricantului auto, de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde si atinge viteza de top de 317 km/h. Aceste performante se datoreaza impresionantului raport greutate / putere de 2.93 kg per cal putere, dar si multumumita transmisiei R-Tronic in 6 trepte.

Plafonul de tip soft-top al noului Audi R8 GT Sypder poate fi manevrat in siguranta la viteze de pana la 50 km/h si are nevoie de 19 secunde pentru a se plia sau deschide.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Urmand sa fie produs in numar limitat, si anume in doar 333 exemplare, Audi R8 GT Sypder vine cu pretul de pornire de 207,800 Euro.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?