Audi R8 Limited Edition pentru piata din China

Audi R8 Limited Edition pentru piata din China

Acum mai bine de jumatate de an, Audi lansa o editie speciala R8 destinata doar pietei din China.

Se pare ca lucrurile au mers intr-o directie buna, iar astazi, oficialii din Ingolstadt revin cu o noua versiune speciala dedicata doar asiaticilor. Aceasta va fi comercializata in doar 30 de exemplare si vine cu o culoare a caroseriei speciala.

Botezata Cool Nordic Gold, vopseaua reprezinta una dintre putinele elemente speciale de pe acest R8. Germanii au mai adaugat o serie de accesorii de culoare neagra sau gri si au montat un set de jante special de 19 inch din aluminiu. In plus, carcasele oglinzilor, panourile laterale si eleronul sunt fabricate din fibra de carbon.

La interior, cei 30 de norocosi vor fi alintati de scaune sport imbracate in piele Alcantara, iar cateva elemente au fost inlocuite cu unele din fibra de carbon. Pentru ca vorbim despre o editie limitata, germanii nu puteau uita de placuta de identificare.

Sub capota regasim acelasi V10 de 5.2 litri capabil sa produca 525 de cai si 530 Nm. Puterea motorului este pusa pe asflat prin intermediul unei cutii de viteze R-Tronic cu sapte rapoarte si cu ajutorul unei transmisii integrale quattro. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc, ca si pana acum, in 3.9 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru editia limitata a lui Audi R8 dedicata pietei din China va fi de 317.435 de euro.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?