Audi ofera editia R8 Exclusive Selection doar pentru SUA

Audi ofera editia R8 Exclusive Selection doar pentru SUA

Desi mai e putin pana noua generatie a lui Audi R8 va poposi pe sosele, oficialii germani vin cu o editie speciala pentru actualul supercar.

Botezata Exclusive Selection, versiunea speciala va fi cu adevarat...exclusiva. Vorbim despre 50 de exemplare, 20 dintre acestea vor fi echipate cu unitatea V8, iar restul vor benenficia de aportul motorului V10.

Unitatile echipate cu agregatul V8, caroseria va fi vopsita in culoarea Daytona Gray si vor dispune de un nou splitter din carbon, de jante speciale de 19 inch, de un deflector restilizat si de blocurile optice spate de pe R8 GT. De asemenea, germanii au operat o serie de modificari si la interior. Vorbim despre scaune cu o tapiterie noua, despre o navigatie speciala si despre un volan un pic modificat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Unitatile V10 vin vopsite in culoarea Ibis White sau Brilliant Black, dispun de jante E-Tron de 19 inch, iar la interior, fibra de carbon devine laitmotiv.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?