Audi R8 - Poze si detalii oficiale

Audi R8 - Poze si detalii oficiale

Audi a prezentat astazi noua generatie a lui R8. Supercarul german vine cu un look nou, cu o structura imbunatatita si doar cu un singur motor sub capota. La nivel exterior, Audi R8 se remarca prin blocurile optice, prin grila speciala si prin liniile fluide si totodata agresive.

La interior, Audi virtual cockpit impreuna cu sistemul MMI reprezinta punctele principale de atractie ale habitaclului. Materialele folosite sunt doar de top, iar scaunele sport ofera un suport lateral perfect.

Sub capota, unitatea V10 vine in doua versiuni de putere. Vorbim despre cea de 540 de cai putere si 540 Nm care ii permite lui R8 sa faca 0 - 100 km/h in 3.5 secunde si despre varianta de 610 CP si 560 Nm. Cea de-a doua este capabila sa-i ofere lui R8 un sprint 0 - 100 km/h in 3.2 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Multumita sistemului de dezactivare a cilindrilor, a tehnlogiei quattro revizuite si a unei aerodinamici imbunatatite, consumul de carburant a scazut comparativ cu vechea versiune.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?