Audi R8 RS detalii

Audi R8 RS detalii

Cu totii stim ca Audi R8 GT este cea mai puternica versiune R8 si ca toate cele 333 unitati ce au fost produse au fost echipate cu un motor V10 de 5.2 litri capabil sa genereze 560 cai putere si un cuplu de 540 Nm.

Conform unor detalii recente aparute in presa britanica, fabricantul auto german lucreaza deja la o versiune mai puternica decat GT, denumita Audi R8 RS care a fost spionata recent la o benzinarie din apropierea circuitului Nurburgring. Elementele ce-l diferentiaza de modelul standard R8 GT sunt noul splitter al spoilerului fata, noi sorturi laterale, o capota spate din plastic, guri de aer laterale mai mari plus discuri de frana mai mari.

De asemenea, Audi R8 RS vine cu tevi de esapament pozitionate central imediat sub stopuri, iar interiorul a fost complet inlaturat, mai putin scaunele sport ce par a fi Recaro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Se asteapta ca noul Audi R8 RS sa dispuna de aproximativ 600 cai putere si sa aiba greutatea redusa si tractiune pe spate, dar la fel ca in cazul oricarui zvon, nu putem decat sa asteptam pana detaliile oficiale vor fi facute publice.

| de | Sursa: Autoexpress

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?