Audi RS Q3 Concept: Poze si Informatii oficiale

Audi RS Q3 Concept: Poze si Informatii oficiale

Constructorul german Audi va prezenta saptamana viitoare la Salonul Auto de la Beijing un concept pentru RS Q3, prototip ce va prefigura versiunea de serie a unui viitor model de performanta.

Audi RS Q3 Concept foloseste un motor de 2.5 litri cu cinci cilindri ce combina injectia directa cu supraalimentarea si produce 360 de cai putere. Agregatul este cuplat la o transmisie cu 7 viteze S-tronic ce distribuie puterea celor patru roti prin intermediul sistemului Quattro. Oficialii Audi spun ca noul Q3 RS este capabil sa accelereze de la 0 la100 km/h in 5.2 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 265 km/h.

La exterior, RS Q3 se diferentiaza de versiunea normala prin grila radiatorului, prin spoilerele fata si spate noi si prin noul deflector. De asemenea, conceptul germanilor vine cu doua tevi de esapament ovale si cu geamuri fumurii. Pentru a crea o imagine si mai sportiva, oficialii din Ingolstad au optat pentru jante din aliaj de 20 de inch si pentru suspensii mai joase.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, germanii au vrut sa faca un contrast usor prin combinarea elementelor de culoare neagra cu cele de culoare albastra.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?