Audi RS Q3 Performance, 367 CP si 4,4 secunde pentru 0 - 100 km/h

Audi RS Q3 Performance, 367 CP si 4,4 secunde pentru  0 - 100 km/h

Incepand cu acest an, Audi va oferi versiunea Performance pe SUV-ul Q3. Noua versiune de putere a lui Audi RS Q3 vine pentru a se duela cu Mercedes-Benz GLA 45 AMG si foloseste un motor de 2,5 litri TFSI.

Acesta produce 367 de cai putere si 465 Nm, iar resursele sunt asigurate de o cutie STronic cu sapte trepte modificata pentru performanta. In aceste conditii, Audi RS Q3 Performance poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4,4 secunde.

Din punct de vedere estetic, RS Q3 Performance se bucura de un pachet de design ceva mai sportiv, dar si de o caroserie vopsita in nuanta Ascari Blue. La interior, nemtii vin cu o serie de modificari minore, dar care te atrag si mai mult catre spiritul sportiv si agresiv al lui RS Q3 Performance.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum era normal, noul SUV de performanta al producatorului german va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?