Audi RS Q8, cel mai rapid SUV de la Nurburgring, a fost prezentat la Los Angeles

Audi RS Q8, cel mai rapid SUV de la Nurburgring, a fost prezentat la Los Angeles

Audi a decis să expună noul RS Q8 la Salonul Auto de la Los Angeles. Deși abia a fost prezentat, modelul producătorului german deține titlul de cel mai rapid SUV de serie de la Nurburgring, timpul de referință fiind stabilit în urmă cu câteva săptămâni de un prototip al actulului model.

Exteriorul lui Audi RS Q8 a fost echipat cu o serie de elemente aerodinamice care îi oferă SUV-ului un aspect mult mai agresiv și, bineînțeles, mai sportiv.

SUV-ul nemților dispune de motorul V8 de 4.0 litri care oferă 600 de cai putere și 800 Nm. Cu transmisia automată cu opt trepte și sistemul de tracțiune integrală quattro, RS Q8 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde. Viteza maximă anunțată de nemți este limitată la 250 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Suspensia pneumatică sport, sistemul de direcție integrală și un set de bare stabilizatoare active sunt elementele care fac din RS Q8 un model extrem de rapid și pe circuit.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?