Audi RS3 Sportback facelift va fi expus la Geneva

Audi RS3 Sportback facelift va fi expus la Geneva

Anul trecut, la Paris, Audi a prezentat RS3 Sedan facelift. Acum, a Geneva, germanii vor aduce versiunea sportback a lui RS3. Asa cum probabil ati si realizat, Audi RS3 Sportback facelift preia toate elementele de pe RS3 Sedan, indiferent ca vorbim despre design sau despre interior.

Sub capota, Audi RS3 Sportback facelift va folosi motorul de 2,5 litri in cinci cilindri care ofera 400 de cai putere si 480 Nm. Vorbim despre un plus de 33 de cai fata de versiunea precedenta. Resursele motorului sunt puse in valoare cu o cutie automata cu sapte trepte si cu ajutorul sistemului de tractiune integrala quattro.

Acestea fiind zise, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4,1 secunde, iar viteza maxima se opreste la 250 km/h. La cerere, inginerii Audi pot ridica limitarea pana la 280 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Spre deosebire de un A3 Sportback, Audi RS3 Sportback facelift are o garda la sol mai mica cu 2,5 centimetri si un ecartament fata mai generos cu 2 centimetri. Debutul comercial va avea loc in aprilie, iar livrarile incep in august.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?