Audi RS4 Avant testat la Nurburgring

Audi RS4 Avant testat la Nurburgring

In ultimul timp au aparut online o multime de zvonuri cu privire la noul Audi RS4, dar acum va putem asigura ca acestea raman doar la nivel de zvonuri, deorece noul vehicul de testare Audi RS4 Avant a fost suprins de fotografi in timpul unor teste pe circuitul Nurbugring.

Avand la baza modelul S4 Avant ce a primit cateva modificari estetice, Audi RS4 Avant pare ca a imprumutat jantele de la modelul RS5 si, pe langa bara de protectie fata modificata, este usor de inteles ca noul model a primit si discuri de frana mai mari si un ecartament mai mare.

Cat depsre propulsie, totul e invaluit in mister, fabricantul auto german putand alege motorul V8 de 4.0 litri care dezvolta intre 450 si 500 cai putere, sau motorul V8 de 4.2 litri ce echipeaza modelul RS5 si care dezvolta in jur de 450 cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, conform unor zvonuri aparute online, Audi RS4 Avant se asteapta sa debuteze in 2012.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?