Audi RS6 Avant modificat de ABT Sportsline

Audi RS6 Avant modificat de ABT Sportsline

Casa de tuning ABT Sportsline a pregatit un pachet special pentru familistul Audi RS6 Avant. Desi cuvintele familist si RS nu au loc in aceeasi fraza, noi mizam pe aspectul practic al modelului german si mai ales pe rapiditatea cu care copiii pot fi dusi la scoala.

Se pare ca ABT Sportsline nu a fost de acord si a decis ca educatia este foarte importanta, iar pustii dumneavoastra nu trebuie sa intarzie niciodata, motiv pentru care au adaugat un plus de putere break-ului din Ingolstadt.

Astfel, unitatea V8 de .40 litri twin-turbo dezvolta acum 700 de cai putere si 880 Nm, o crestere cu 140 de cai si 180 Nm, fata de versiunea de serie. Rezultatele au fost obtinute prin recalibrarea unitatii ECU si prin inlocuirea sistemului de evacuare. In aceste conditii, break-ul german poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde, in timp ce viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 320 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La nivel estetic, lucrurile nu s-au schimbat major. Vedem cateva elemente de caroserie din fibra de carbon, plus un set de jante de 20 sau 22 de inch ABT ER-C din aliaj.

| de | Sursa: ABT Sportsline

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?